Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Rijs

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Rijs? Steeds meer Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, altijd een gezonde woning, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Rijs! Op deze website delen wij diverse tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Ook bieden we enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook vind je hier gegevens zoals naam en adres van actieve schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al in te huren vanaf €13,30 per uur.

schoonmaker-zoeken-rijs

Een schoonmaakster in Rijs inhuren

Heb je een drukke baan en wil je tijd investeren in familie, vrienden en hobby’s? Een vakkundige schoonmaakster in Rijs inhuren moet je dan absoluut overwegen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde zijn er diverse praktische platforms voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Rijs vergelijken

 1. Postcodecheck

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster komt schoonmaken. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Daarna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Filter op prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en recensies.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw aanmelding positief wordt ontvangen heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat het huis zien en maak duidelijk wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

In contact komen met een vakkundige schoonmaker is ingewikkeld. Door middel van het internet kun je terecht op praktische online marktplaatsen die jou helpen zoeken. Op dit soort websites worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Nationalehulpgids.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Rijs

Vind een professionele schoonmaakster in jouw regio!

Erkende schoonmaakbedrijven in Rijs

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het overzicht hieronder tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Rijs, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Mirns, Bakhuizen, Harich en Nijemirdum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetsvrouw is er voor alle karweitjes in en rondom jouw woning. Bijgaand bieden wij een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Bed opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp (regionaal) al vanaf €13,00 (uurtarief).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor helpt bij een fijne werksituatie en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse schoonmaakondernemers in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Rijs. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en tafels afnemen, het ledigen van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals glazen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €22,00 en €30,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoon houden van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Kosten: tussen ongeveer €22,50 en €34,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een standaard schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,40 tot +/- €15,25 op uurbasis. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard taken die afgewerkt worden: afstoffen, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, ramen wassen. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals afwassen of het wassen van kleding.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Jonge gezinnen in Rijs kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, dweilen, ramen lappen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, het aantal bewoners en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Rijs?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De woning wordt van beneden tot boven gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €275,00 tot €700,00.

Plaats een reactie