Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Harich

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Harich? Meer en meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, de vervelende klussen blijven niet liggen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Je wint hier veel advies bij het vinden van een goede schoonmaker in Harich! Op deze pagina verstrekken we volop tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder behandelen we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook gegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al mogelijk vanaf €13,00 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-harich

Een schoonmaakster in Harich gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Harich inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze aanbevelingen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Ook heb je allerlei handige platforms waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Harich vinden

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invoeren van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien in jouw eigen regio.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp bij je thuis komt. Populaire opties zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Hierna kies je het aantal schoonmaakuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Offerteverzoek

  Kies meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien jouw inschrijving beantwoord wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om thuis te blijven en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en communiceer wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een ijverige schoonmaker kan soms lastig zijn. Gelukkig zijn er gebruiksvriendelijke online bemiddelaarsdiensten die daarbij helpen. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Hulp.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Harich

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de buurt!

Professionele schoonmaakbedrijven in Harich

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het overzicht hieronder tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Harich, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Rijs, Mirns, Nijemirdum en Sondel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. Hieronder bekijk je de meest gangbare klusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De garage opruimen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp in de buurt al in te huren vanaf €12,90 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert gelukkige werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei aanbieders in deze omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Harich. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en tafels afnemen, vloeren stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook de meer heavy zaken zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,00 en €31,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoon houden van scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, kantoren.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Friesland.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €23,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: gevelreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een normale schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,20 tot +/- €18,25 voor 1 uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klusjes die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals afwassen of de vuilnisemmers legen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste huishoudens in Harich huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat biedt voldoende ruimte voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp hangt af van de grootte van het huis, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een huishoudelijke hulp zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Harich?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €275,00 tot €600,00.

Plaats een reactie