Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Sondel

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Sondel? Meer en meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij geven advies bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Sondel! Op deze website lees je nuttige tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook contactdetails van lokale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al vanaf €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-sondel

Een schoonmaakster in Sondel zoeken

Houd je niet van schoonmaken en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een goede schoonmaakster in Sondel inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Allereerst: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Meestal zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend zijn er diverse speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Sondel inhuren

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan diverse werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp komt werken. Je kunt meestal kiezen uit elke week, 2 weken of 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Filter op prijs, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw inschrijving wederzijds passend is heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster komt op locatie langs op de afgesproken datum. Het is handig om thuis te blijven en samen de werkzaamheden door te nemen. Leid hem/haar even rond door de woning en vertel waar jij waarde aan hecht. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een betrouwbare schoonmaker kan complex zijn. Er bestaan speciale webapplicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Marktplaats.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Sondel

Vind een geschikte schoonmaakster in de buurt!

Professionele schoonmaakbedrijven in Sondel

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Sondel, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Nijemirdum, Harich, Ruigahuizen en Wijckel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in jouw huishouden. Hieronder delen wij enkele veel voorkomende klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Opmaken van de bedden.
 • Kleding strijken.
 • Kleren wassen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,50 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor helpt bij het werkgenot en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal organisaties in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Sondel. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en tafels afnemen, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €22,00 en €34,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reinigen van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Friesland.
 • Tarief: tussen gemiddeld €24,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: graffiti verwijderen, tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent tussen de €13,20 tot zo’n €20,00 op uurbasis. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard werkzaamheden die uitgevoerd worden: ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals verschonen van het beddengoed of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Jonge gezinnen in Sondel hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is genoeg tijd voor onder andere keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Sondel?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Elke ruimte wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het weer als nieuw voelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €300,00 tot €625,00.

Plaats een reactie