Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wijckel

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Wijckel? Steeds meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, geen rotklusjes meer en veel meer vrije tijd. Wij geven advies bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Wijckel! Op dit platform bieden we concrete tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens behandelen we een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens zoals naam en adres van goede schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al in te huren vanaf €13,00 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-wijckel

Een schoonmaakster in Wijckel gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en spendeer je graag wat meer tijd aan hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een professionele schoonmaakster in Wijckel inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Om te beginnen: vraag na in jouw eigen netwerk. Soms zijn er wel mensen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Ook kan je gebruik maken van vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Wijckel opzoeken

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser komt werken. De keuze is vaak iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Selecteer nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk helpers

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, werkzaamheden en reviews.

 4. Contact opnemen

  Selecteer verschillende schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw inschrijving goedgekeurd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om dan ook thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Schoonmaakhulp platforms

Het vinden van een ijverige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Goed nieuws: er zijn handige bemiddelaars die daarbij helpen. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal gaat ook de administratie via deze sites. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Marktplaats.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wijckel

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw omgeving!

Schoonmaakbedrijven in Wijckel

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de bijgaande tabel tonen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Wijckel, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Ruigahuizen, Sondel, Balk en Sloten.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw is er voor alle huishoudelijke klussen in en rondom huis. In onderstaande paragraaf verstrekken we de meest voorkomende klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Het strijken van de kleding.
 • Opvouwen van de was.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €13,30 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor helpt bij productieve werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere dienstverleners in deze omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Wijckel. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en het schoonhouden van de toiletten. Ook meer incidentele klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,50 en €34,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Friesland.
 • Prijs: tussen +/- €22,50 en €31,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,00 tot €18,75 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat maakt een poetser schoon?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de basis zijn er normale klussen die de hulp uitvoert: toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen, afstoffen, ramen wassen. Daarbij kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals oven schoonmaken of de planten doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Een groot deel van de huishoudens in Wijckel kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor onder andere het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen, stofzuigen, dweilen. Het exacte aantal uur per week wordt mede bepaald door het aantal ruimtes, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Wijckel?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Je complete woning wordt helemaal ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De totale kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €375,00 tot €550,00.

Plaats een reactie