Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Sloten

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Sloten? Meer en meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Je wint hier veel advies bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Sloten! Op onze schoonmaakwebsite ontdek je diverse tips en instructies voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Eveneens behandelen we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al mogelijk vanaf €12,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-sloten

Een schoonmaakster in Sloten zoeken

Heb je het erg druk en wil je meer focus op de belangrijke dingen in het leven? Een betrouwbare schoonmaakster in Sloten inhuren moet je dan absoluut overwegen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Over het algemeen zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Als laatste ontstaan er meer en meer online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Sloten zoeken

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die dichtbij wonen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de actieve huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw oproep positief wordt ontvangen heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser komt aan huis op de overeengekomen datum. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en wijs meteen aan wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een vakkundige schoonmaker is niet eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op gebruiksvriendelijke webapplicaties die je hierbij helpen. Op deze portalen wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. Soms gaat ook de administratie via deze sites. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Hulpstudent.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Sloten

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Sloten

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de bijgaande tabel tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Sloten, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Balk, Wijckel, Ypecolsga en Indijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De hulp is er voor alle klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel verstrekken we enkele veel voorkomende taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Schone ramen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wassen en drogen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp (lokaal) al voor €13,30 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor heeft effect op productieve werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verscheidene aanbieders in deze streek bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Sloten. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook grote taken zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €25,00 en €32,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van winkels, horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Friesland.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €21,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost tussen de €12,70 tot zo’n €15,75 voor 1 uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die afgewerkt worden: dweilen, stofzuigen, ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen. Tevens kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals houten vloer in de was zetten of het wassen van kleding.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste huishoudens in Sloten laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is voldoende voor het hele takenpakket van het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen, stofzuigen, afstoffen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt ook aan het type woning, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Sloten?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. Je complete woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus bedragen tussen de €300,00 tot €550,00.

Plaats een reactie