Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Indijk

Wil je een schoonmaakhulp in Indijk? Steeds meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en veel meer vrije tijd. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Indijk! Op deze website bekijk je concrete tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Bovendien bieden we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook bieden wij gegevens zoals naam en adres van regionale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,70 p/uur.

schoonmaker-zoeken-indijk

Een schoonmaakster in Indijk vinden

Maak je niet graag schoon en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een enthousiaste schoonmaakster in Indijk inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze adviezen: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Als laatste heb je allerlei online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Indijk zoeken

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je postcode in te vullen. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp komt werken. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Werksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs per uur, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of 2 schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Als jouw aanmelding goedgekeurd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp komt aan huis op de afgesproken datum. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Leid hem/haar even rond door de woning en geef aan waar jij waarde aan hecht. Vertel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vergelijken van geschikte schoonmaker is ingewikkeld. Door middel van het internet kun je terecht op gebruiksvriendelijke vraag- en aanbodsites die jou helpen zoeken. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Hulp.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Indijk

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw regio!

Lokale schoonmaakbedrijven in Indijk

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In ons overzicht ontdek je adressen van schoonmaakspecialisten in Indijk, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Ypecolsga, Sloten, Smallebrugge en Woudsend.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster helpt jou graag met allerlei schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand bieden wij een lijst met huishoudelijke taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Het strijken van de kleding.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De garage opruimen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €13,20 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor zorgt voor een fijne werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Allerlei bedrijven die in de buurt gevestigd zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Indijk. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het ledigen van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook grote klussen zoals ramen en vensters bijhouden, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,00 en €31,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Friesland.
 • Onkosten: tussen plus minus €24,50 en €32,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een basis schoonmaakhulp factureert tussen de €12,80 tot €18,25 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard taken die afgewerkt worden: ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals verschonen van het beddengoed of het doen van de was.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Indijk hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is voldoende tijd voor onder andere keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een poetshulp maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Indijk?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De volledige woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen tussen de €275,00 tot €525,00.

Plaats een reactie