Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Breukeleveen

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Breukeleveen? Veel jonge gezinnen en ouderen nemen zo’n hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen jou bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Breukeleveen! Op dit platform ontdek je duidelijke tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook gegevens zoals naam en adres van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Nu al vanaf €12,90 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-breukeleveen

Een schoonmaakster in Breukeleveen gezocht

Heb je het erg druk en wil je jouw agenda vrij maken voor de dingen die er echt toe doen? Een ervaren schoonmaakster in Breukeleveen inhuren moet je dan absoluut overwegen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Afsluitend kan je gebruik maken van speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Breukeleveen zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan diverse werksters in jouw eigen regio.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser bij je thuis komt. Vaak is dit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Daarna kies je hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Werksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de actieve huishoudelijke helpers. Filter op kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval jouw verzoek geaccepteerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt aan huis op de overeengekomen datum. Ons advies is om dan ook thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vinden van een vakkundige schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende vraag- en aanbodsites die je hierbij kunnen ondersteunen. Online kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Marktplaats.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Wijdemeren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Breukeleveen

Vind een vakkundige schoonmaakster in de buurt!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Breukeleveen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? Hieronder vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Breukeleveen, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Nieuwer Ter Aa, Kockengen, Breukelen en Westbroek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder delen wij een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Glazenwassen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Beddengoed wassen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Opvouwen van de was.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €13,40 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan de werksfeer en productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende aanbieders in deze omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Breukeleveen. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en toiletten schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,00 en €31,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van winkels, scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen om en nabij de €23,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: graffiti verwijderen, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,00 tot €16,00 (uurtarief). Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Vooraf bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal klussen die de hulp uitvoert: afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen. Indien nodig kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals afwassen of de tuin doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste woningen in Breukeleveen huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld dweilen, ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen. Het exacte aantal uur per week wordt berekend a.d.h.v. het aantal m2, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Breukeleveen?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De hele woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €350,00 tot €525,00.

Plaats een reactie