Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Westbroek

Wil je een schoonmaakhulp in Westbroek? Meer en meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Westbroek! Op dit platform verstrekken we diverse tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast bieden we enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al in te huren vanaf €13,50 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-westbroek

Een schoonmaakster in Westbroek gezocht

Heb je een druk leven en wil je jouw agenda vrij maken voor familie en vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Westbroek inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Ons advies: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder heb je allerlei speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Westbroek zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die dichtbij wonen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Maak nu een keuze voor het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk snel meer info over de gevonden huishoudelijke helpers. Sorteer op uurtarief, ervaring en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw verzoek beantwoord wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om dan thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en maak duidelijk welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een bedreven schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt natuurlijk gebruik maken van speciale webapplicaties die je hierbij helpen. Online worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans gaat de betaling via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Hulp.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in De Bilt.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Westbroek

Vind een geschikte schoonmaakster in de buurt!

Schoonmaakbedrijven in Westbroek

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? Hieronder ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in Westbroek, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Breukelen, Breukeleveen, Tienhoven en Oud Zuilen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in en rondom huis. Hieronder delen wij de meest voorkomende huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen schoonmaken.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was wegwerken.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp (regionaal) al voor €13,40 per uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor stimuleert gelukkige werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal schoonmaakondernemers in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Westbroek. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook meer incidentele klussen zoals ramen lappen, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,50 en €30,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van kantoren, scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Utrecht.
 • Tarieven: tussen ongeveer €23,50 en €34,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €12,70 tot wel €18,75 voor 1 uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard klusjes die de hulp uitvoert: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, dweilen. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals afwassen of de planten doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Een groot deel van de huishoudens in Westbroek kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals ramen lappen, afstoffen, dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Het exacte aantal uur per week is afhankelijk van het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe gaat de betaling?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Westbroek?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €275,00 tot €500,00.

Plaats een reactie