Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Schiedam

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Schiedam? Meer en meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, altijd een gezonde woning, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Schiedam! Op schoonmakerzoeken.nl tref je duidelijke tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij behandelen we diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij namen en adressen van goede schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Nu al vanaf €13,20 p/uur.

schoonmaker-zoeken-schiedam

Een schoonmaakster in Schiedam gezocht

Heb je een druk bestaan en houd je graag meer tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Schiedam inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? We hebben wat tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Vaak blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Afsluitend heb je allerlei schoonmaakplatforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Schiedam inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetshulp aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Vergelijk nu direct de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een verzoek versturen naar verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw oproep geaccepteerd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op de overeengekomen datum. Ons advies is om thuis te blijven en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en geef aan wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Schoonmaakhulp platforms

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker kan soms lastig zijn. Gelukkig zijn er gebruiksvriendelijke vraag- en aanbodsites die daarbij helpen. Op deze sites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Marktplaats.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Schiedam.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Schiedam

Vind een professionele schoonmaakster in jouw omgeving!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Schiedam

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de onderstaande tabel bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Schiedam, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Vlaardingen, Maassluis, Rotterdam en Barendrecht.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in en rondom jouw woning. Hieronder delen wij enkele veel voorkomende huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Beddengoed wassen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €12,60 als uurtarief.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op productieve werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse organisaties die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Schiedam. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en de toiletruimtes reinigen. Ook grote klussen zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,50 en €35,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €20,50 en €31,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,60 tot wel €18,50 (uurtarief). Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard taken die de hulp uitvoert: toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen, afstoffen, keuken reinigen. Indien nodig kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Drukke huishoudens in Schiedam kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is ruim voldoende voor de meest voorkomende taken als dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen. Het precieze aantal uur dat nodig is kan worden gecalculeerd door het type woning, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Schiedam?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €200,00 tot €650,00.

Plaats een reactie