Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker St. Willebrord

Op zoek naar een schoonmaakhulp in St. Willebrord? Meer en meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, geen rotklusjes meer en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in St. Willebrord! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we duidelijke tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier een overzicht met bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij gegevens zoals naam en adres van goede schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,10 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-st-willebrord

Een schoonmaakster in St. Willebrord vinden

Heb je het erg druk en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een geschikte schoonmaakster in St. Willebrord inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Aanrader: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste kan je gebruik maken van platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in St. Willebrord inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetser aan de slag gaat. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Daarna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de getoonde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als uurtarief, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Leg het eerste contact

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw verzoek geaccepteerd wordt heb je een match.

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat het huis zien en wijs meteen aan wat jij belangrijk vindt. Vertel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen liggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een professionele schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Gelukkig zijn er diverse platforms die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms regelt het platform ook de betaling. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Voor bedrijven.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Nationalehulpgids.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Rucphen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht St. Willebrord

Vind een bedreven schoonmaakster in de buurt!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in St. Willebrord

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de tabel hieronder tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in St. Willebrord, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Sprundel, Schijf, Oud-Vossemeer en Sint-Annaland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf bieden wij een lijst met schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen zemen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kleding strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp (plaatselijk) al voor €12,80 per uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor stimuleert de werksfeer en productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verscheidene schoonmakers die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in St. Willebrord. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en toiletten schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals glasbewassing, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,00 en €33,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorging van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarief: tussen gemiddeld €23,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: tapijtreiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp factureert tussen de €13,00 tot +/- €15,25 op uurbasis. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard klussen die gedaan worden: toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen, stofzuigen, ramen wassen. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals verschonen van het beddengoed of de was doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste gezinnen in St. Willebrord hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt aan het aantal m2, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in St. Willebrord?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als opleveringsschoonmaak. Het complete huis wordt van top tot teen gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €225,00 tot €575,00.

Plaats een reactie