Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker West-Graftdijk

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in West-Graftdijk? Meer en meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij geven advies bij het vinden van een bedreven schoonmaker in West-Graftdijk! Op dit platform delen wij praktische tips en aanbevelingen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Tevens bieden we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook bieden wij adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al in te huren vanaf €12,50 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-west-graftdijk

Een schoonmaakster in West-Graftdijk inhuren

Heb je een druk bestaan en houd je graag meer tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een bedreven schoonmaakster in West-Graftdijk inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Soms zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in West-Graftdijk zoeken

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetser aan huis komt. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Daarna kies je het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk snel meer info over de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op tarief, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb je een match.

 5. Kennismaking

  De poetshulp zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om zelf ook zeker in huis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden liggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vergelijken van bedreven schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Goed nieuws: er zijn diverse platforms die je hierbij helpen. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Hulp.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Alkmaar.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht West-Graftdijk

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in West-Graftdijk

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht ontdek je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in West-Graftdijk, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Oost-Graftdijk, Starnmeer, Noordeinde en Graft.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder check je een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €13,20 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een representatief schoon kantoor helpt bij productieve werknemers en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Allerlei schoonmakers in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in West-Graftdijk. Voorbeeld werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glasbewassing, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €24,50 en €31,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarieven: tussen +/- €22,50 en €33,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,50 tot wel €17,00 (uurtarief). Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals oven schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Jonge gezinnen in West-Graftdijk huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat biedt voldoende ruimte voor onder andere stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt aan het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetser ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in West-Graftdijk?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus bedragen tussen de €200,00 tot €650,00.

Plaats een reactie