Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Graft

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Graft? Veel jonge gezinnen en ouderen nemen zo’n hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, altijd een gezonde woning, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Graft! Op dit platform delen wij concrete tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Eveneens vergelijken wij enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook verstrekken we contactdetails van actieve schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,40 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-graft

Een schoonmaakster in Graft zoeken

Heb je een druk leven en wil je graag meer tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een ijverige schoonmaakster in Graft inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze suggesties: vraag eens rond in je eigen netwerk. In sommige situaties zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder ontstaan er meer en meer praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Graft vinden

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Stel pakket samen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster komt poetsen. Je kunt meestal kiezen uit elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal schoonmaakuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk snel meer info over de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, ervaring en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw verzoek ingewilligd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetser komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. We raden aan om dan aanwezig te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop samen een rondje door het huis en communiceer waar jij waarde aan hecht. Vertel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vergelijken van goede schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt een beroep doen op speciale portalen die daarbij helpen. Op deze portalen kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Marktplaats.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Alkmaar.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Graft

Vind een geschikte schoonmaakster in de gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Graft

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In de tabel hieronder vind je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Graft, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Noordeinde, West-Graftdijk, De Rijp en Purmer.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster helpt jou graag met allerlei huishoudelijke klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel delen wij een opsomming met klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kleding strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een uitstekende poetshulp (regionaal) nu al vanaf €13,10 per uur, inclusief alles.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een fris en opgeruimd kantoor stimuleert fijne en veilige werkplekken en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal aanbieders in deze omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Graft. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glasbewassing, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €20,00 en €34,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van winkels, kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Holland.
 • Kosten: tussen gemiddeld €20,50 en €32,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,70 tot +/- €15,50 (uurtarief). Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakklusjes die de hulp uitvoert: dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen. Tevens kan je afspraken maken over koelkast schoonmaken of het doen van de was.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste huishoudens in Graft kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is voldoende tijd voor bijvoorbeeld ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen, dweilen, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Graft?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het complete huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €275,00 tot €600,00.

Plaats een reactie