Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker De Rijp

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in De Rijp? Steeds meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen jou bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in De Rijp! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je duidelijke tips en tricks voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarbij behandelen we populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier contactgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,10 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-de-rijp

Een schoonmaakster in De Rijp vinden

Maak je niet graag schoon en wil je graag meer tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een betrouwbare schoonmaakster in De Rijp inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? We hebben wat tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend heb je allerlei online marktplaatsen waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in De Rijp inhuren

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Bepaal nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Hierna bekijk je direct de getoonde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals kosten, ervaring en beoordelingen.

 4. Rond de aanvraag af

  Kies enkele schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra de opdracht wederzijds passend is heb je een match.

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op het gekozen moment. Het is handig om dan thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en wijs meteen aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden liggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vinden van een betrouwbare schoonmaker is niet heel eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op gebruiksvriendelijke vraag- en aanbodsites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Voor bedrijven.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Hulpstudent.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Alkmaar.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht De Rijp

Vind een professionele schoonmaakster in jouw gemeente!

Schoonmaakbedrijven in De Rijp

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het overzicht hieronder vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in De Rijp, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Graft, Noordeinde, Purmer en Hobrede.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden in en rondom huis. In het gedeelte hieronder vind je een lijst met klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was opvouwen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €13,20 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor stimuleert het werkgenot en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse bedrijven in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in De Rijp. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook meer incidentele klussen zoals ramen en vensters bijhouden, muren, wanden en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €21,50 en €30,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoon houden van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels, horeca en hotels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarieven: tussen plus minus €21,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: tapijtreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een ervaren schoonmaakhulp factureert tussen de €12,70 tot +/- €15,00 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die gedaan worden: afstoffen, stofzuigen, ramen wassen, dweilen, keuken reinigen. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals opruimen of rondom de woning vegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Een groot deel van de huishoudens in De Rijp huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. ramen lappen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt ook aan de grootte van het huis, hoe netjes je bent, en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik betalen?

Een interieurverzorger heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in De Rijp?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. DIt komt van pas als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het complete huis wordt van top tot teen gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €275,00 tot €525,00.

Plaats een reactie