Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Noordeinde

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Noordeinde? Steeds meer gezinnen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de vervelende klusjes worden gedaan en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Noordeinde! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we concrete tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens behandelen we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Als laatste vind je ook adresgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €13,20 per uur.

schoonmaker-zoeken-noordeinde

Een schoonmaakster in Noordeinde inhuren

Heb je het erg druk en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een goede schoonmaakster in Noordeinde inhuren moet je dan absoluut overwegen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Dikwijls zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder zien wij steeds meer platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Noordeinde vinden

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan diverse werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster aan de slag gaat. Meestal is het elke week, 2 weken of 4 weken. Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk snel meer info over de getoonde huishoudelijke helpers. Sorteer op kosten, extra taken zoals een strijkservice en recensies.

 4. Contact opnemen

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw verzoek geaccepteerd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en wijs meteen aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een goede schoonmaker kan complex zijn. Je kunt gebruik maken van speciale vraag- en aanbodsites die daarbij helpen. Op dit soort websites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een account registreren en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Alkmaar.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Noordeinde

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Noordeinde

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de onderstaande tabel ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Noordeinde, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in West-Graftdijk, Oost-Graftdijk, Graft en De Rijp.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw is er voor alle klussen binnen- en buitenshuis. In het volgende deel verstrekken we een lijst met klussen die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp (lokaal) al vanaf €12,80 (uurloon).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schoon kantoor heeft effect op een fijne werksituatie en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei organisaties in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Noordeinde. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de meer heavy zaken zoals glazen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,00 en €32,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen, kantoren, winkels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarieven: tussen ongeveer €20,00 en €33,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een standaard schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,50 tot €19,25 (uurtarief). Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard klusjes die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen, dweilen, afstoffen. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals opruimen of de planten doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Veel gezinnen en families in Noordeinde kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals dweilen, stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen. Het meest optimale aantal uren hulp is afhankelijk van de grootte van het huis, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een poetsvrouw ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Noordeinde?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het complete huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De eenmalige kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €250,00 tot €650,00.

Plaats een reactie