Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oost-Graftdijk

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Oost-Graftdijk? Steeds meer gezinnen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Oost-Graftdijk! Op deze website lees je nuttige tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Afsluitend bekijk je hier ook contactdetails van lokale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al in te huren vanaf €12,70 p/uur.

schoonmaker-zoeken-oost-graftdijk

Een schoonmaakster in Oost-Graftdijk zoeken

Maak je niet graag schoon en wil je tijd investeren in de belangrijke dingen in het leven? Een professionele schoonmaakster in Oost-Graftdijk inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag na in jouw eigen netwerk. Meestal zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Ook ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Oost-Graftdijk zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door middel van de postcodecheck. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. Meestal is het eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk snel meer info over de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs, ervaring en beoordelingen.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een aanvraag doen bij meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw aanmelding wederzijds passend is heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser komt op locatie langs op datum en tijdstip zoals besproken. Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat het huis zien en communiceer waar jij waarde aan hecht. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoeken van een bedreven schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van speciale online bemiddelaarsdiensten die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Marktplaats.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Alkmaar.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oost-Graftdijk

Vind een goede schoonmaakster in jouw wijk!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Oost-Graftdijk

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het overzicht hieronder ontdek je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Oost-Graftdijk, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Starnmeer, de Woude, West-Graftdijk en Noordeinde.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf verstrekken we de meest gangbare werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Schone ramen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €13,10 per uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een net en fris kantoor bevordert de werksfeer en productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei dienstverleners in de gemeente bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Oost-Graftdijk. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook meer incidentele klussen zoals glazen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,50 en €30,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoon houden van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels, winkels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen om en nabij de €20,00 en €33,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: graffiti verwijderen, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gemiddelde schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,40 tot €18,00 (uurtarief). Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat maakt een poetser schoon?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard taken die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen. In aanvulling hierop kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals opruimen of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste huishoudens in Oost-Graftdijk laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen, afstoffen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt berekend a.d.h.v. het type woning, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een interieurverzorger maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Oost-Graftdijk?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt helemaal ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €300,00 tot €650,00.

Plaats een reactie