Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zutphen

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Zutphen? Meer en meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, altijd een gezonde woning, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Zutphen! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we duidelijke tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier een overzicht met bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook contactgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al mogelijk vanaf €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-zutphen

Een schoonmaakster in Zutphen gezocht

Heb je een drukke baan en houd je graag wat tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een goede schoonmaakster in Zutphen inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast ontstaan er meer en meer handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Zutphen opzoeken

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Stel pakket samen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser aan de slag gaat. Dit kan zijn om de twee weken of wekelijks. Kies hierna hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk werksters

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Sorteer op prijs p/uur, ervaring, werkzaamheden en recensies.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als de opdracht passend is voor de werknemer heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Geef een complete rondleiding door de woning en benoem wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een ijverige schoonmaker kan soms lastig zijn. Er bestaan nuttige platforms die jou helpen zoeken. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kan daar eenvoudig een account registreren en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Hulpstudent.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Zutphen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zutphen

Vind een ijverige schoonmaakster in de buurt!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Zutphen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In ons overzicht bekijk je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Zutphen, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Lochem, Bronckhorst, Oost Gelre en Aalten.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf check je een overzicht met werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al vanaf €13,50 per gewerkt uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan een efficiënte werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei organisaties die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Zutphen. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals de ramen schoonmaken, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of dakreiniging zijn vaak mogelijk. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,00 en €31,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Gelderland.
 • Kostprijs: tussen de €23,50 en €35,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent tussen de €13,40 tot wel €19,50 per gewerkt uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat doet een poetser?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, keuken reinigen, dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de planten water geven.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste gezinnen in Zutphen kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is genoeg tijd voor het hele takenpakket van stofzuigen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt mede bepaald door de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Zutphen?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Elke ruimte wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €350,00 tot €575,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie