Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Tull en ’t Waal

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Tull en ’t Waal? Meer en meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Tull en ’t Waal! Op deze website delen wij nuttige tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Ook vergelijken wij enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al in te huren vanaf €12,70 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-tull-en-t-waal

Een schoonmaakster in Tull en ’t Waal gezocht

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Tull en ’t Waal inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast kan je gebruik maken van vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Tull en ’t Waal zoeken

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de hulp komt poetsen. Meestal is het 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In het volgende scherm tonen ze de getoonde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Contact opnemen

  Selecteer verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Als de opdracht positief wordt ontvangen heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

In contact komen met een ijverige schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van diverse applicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze sites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Marktplaats.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Houten.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Tull en ’t Waal

Vind een bedreven schoonmaakster in de gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Tull en ’t Waal

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Tull en ’t Waal, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Zoelen, Kapel Avezaath, Schalkwijk en t Goy.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in en rondom huis. Bijgaand tref je een lijst met klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Opmaken van de bedden.
 • Het strijken van overhemden.
 • De was opvouwen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (lokaal) nu al vanaf €13,00 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert een fijne werksituatie en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Diverse schoonmaakondernemers in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Tull en ’t Waal. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en tafels afnemen, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen lappen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €25,00 en €32,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaak van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Utrecht.
 • Kostprijs: tussen ongeveer €25,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,60 tot +/- €18,75 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die afgewerkt worden: stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen, ramen wassen. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals afwassen of het wassen van kleding.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste woningen in Tull en ’t Waal hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor bijvoorbeeld dweilen, stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Zie ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Tull en ’t Waal?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De woning wordt helemaal ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €375,00 tot €650,00.

Plaats een reactie