Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Merselo

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Merselo? Flink wat Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen jou bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Merselo! Op deze website bekijk je veel tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Ook bieden we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook delen we contactdetails van actieve schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al vanaf €12,50 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-merselo

Een schoonmaakster in Merselo vinden

Heb je het erg druk en creëer je graag wat extra tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een vakkundige schoonmaakster in Merselo inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Allereerst: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Vaak zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook zien wij steeds meer online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Merselo vinden

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp bij je thuis komt. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies hierna het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de actieve huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs per uur, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Als jouw aanvraag goedgekeurd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om dan aanwezig te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en communiceer wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoeken van een betrouwbare schoonmaker kan complex zijn. Je kunt gebruik maken van praktische Apps en websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Marktplaats.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Venray.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Merselo

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Zoek schoonmaakbedrijven in Merselo

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Merselo, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Vredepeel, Smakt, Veulen en Ysselsteyn.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser helpt jou graag met allerlei klussen in jouw huishouden. In het overzicht hieronder vind je de meest gangbare huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Het strijken van overhemden.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een vakkundige poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €12,70 per gewerkt uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor heeft effect op het werkgenot en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verscheidene dienstverleners in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Merselo. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de meer heavy zaken zoals de ramen schoonmaken, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,50 en €30,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Limburg.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €24,50 en €30,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gemiddelde schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,60 tot wel €17,75 (uurtarief). Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard werkzaamheden die opgepakt worden: afstoffen, dweilen, keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen. Daarbij kan je afspraken maken over oven schoonmaken of de stoep aanvegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Drukke huishoudens in Merselo kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt ook aan het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Merselo?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt bedragen tussen de €200,00 tot €700,00.

Plaats een reactie