Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Veulen

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Veulen? Flink wat Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, geen rotklusjes meer en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Veulen! Op deze website bekijk je diverse tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij delen we populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens zoals naam en adres van goede schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al voor €13,30 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-veulen

Een schoonmaakster in Veulen gezocht

Heb je een druk bestaan en wil je tijd investeren in nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een betrouwbare schoonmaakster in Veulen inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ten derde zijn er diverse platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Veulen zoeken

 1. Adres invoeren

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt werken. Bijvoorbeeld 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies hierna hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk en vergelijk de gevonden huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs per uur, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw verzoek passend is voor de werknemer heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster komt op locatie langs op de afgesproken datum. Het is goed om op locatie te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en geef aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vinden van een goede schoonmaker kan complex zijn. Door middel van het internet kun je terecht op speciale websites die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Hulpstudent.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Venray.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Veulen

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw omgeving!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Veulen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de tabel hieronder ontdek je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Veulen, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Merselo, Vredepeel, Ysselsteyn en Heide.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker is er voor alle huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder tref je enkele veel voorkomende schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Glazenwassen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €12,60 per werkuur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een representatief schoon kantoor helpt bij de productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei bedrijven in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Veulen. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,50 en €32,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorger van winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Limburg.
 • Kostprijs: tussen de €24,50 en €34,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: tapijtreiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp factureert tussen de €12,90 tot wel €15,25 op uurbasis. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard taken die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals de meubels schoonmaken of de planten doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste woningen in Veulen hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is genoeg tijd voor het hele takenpakket van dweilen, ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen. Het exacte aantal uur per week hangt af van de grootte van het huis, jullie leefstijl en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Veulen?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als opleveringsschoonmaak. Het huis wordt van top tot teen gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €275,00 tot €525,00.

Plaats een reactie