Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Anevelde

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Anevelde? Veel jonge gezinnen en ouderen kiezen voor extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een ijverige schoonmaker in Anevelde! Op deze website delen wij volop tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Eveneens bekijk je hier bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook contactgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Nu al vanaf €12,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-anevelde

Een schoonmaakster in Anevelde vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je tijd investeren in hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Anevelde inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Vaak blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Verder kan je gebruik maken van schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Anevelde inhuren

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien in jouw eigen regio.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetsvrouw komt poetsen. Meestal is het iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies vervolgens het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Bekijk snel meer info over de diverse huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Leg het eerste contact

  Kies verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien jouw oproep goedgekeurd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en benoem welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een ervaren schoonmaker kan complex zijn. Goed nieuws: er zijn nuttige webapplicaties die je hierbij helpen. Op deze sites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. Soms gaat ook de administratie via deze sites. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Hulpstudent.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Hardenberg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Anevelde

Vind een bedreven schoonmaakster in de buurt!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Anevelde

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de onderstaande tabel tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Anevelde, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Den Velde, Holtheme, Ane en Gramsbergen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw is er voor alle huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder vind je de meest gangbare werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleren wassen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een goede poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €12,80 p/uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schoon kantoor bevordert fijne en veilige werkplekken en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei schoonmakers in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Anevelde. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen zemen, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,50 en €34,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren, scholen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Overijssel.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €23,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,00 tot zo’n €19,50 op uurbasis. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de tuin doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste gezinnen in Anevelde hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is voldoende tijd voor bijvoorbeeld dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt ook aan het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Anevelde?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. DIt komt van pas als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. Het complete huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €275,00 tot €625,00.

Plaats een reactie