Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Den Velde

Wil je een schoonmaakhulp in Den Velde? Steeds meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, minder stress, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij bieden tips en tricks het vinden van een professionele schoonmaker in Den Velde! Op ons portaal lees je diverse tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Ook behandelen we bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook bieden wij namen en adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al in te huren vanaf €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-den-velde

Een schoonmaakster in Den Velde zoeken

Heb je een druk bestaan en wil je jouw agenda vrij maken voor de belangrijke dingen in het leven? Een ervaren schoonmaakster in Den Velde inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Ook zien wij steeds meer speciale platforms waar je een werkster kunt vinden. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Den Velde zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. De keuze is vaak elke week, 2 weken of 4 weken. Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak gebruik van de filters zoals uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw inschrijving goedgekeurd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om dan thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vergelijken van betrouwbare schoonmaker kan complex zijn. Goed nieuws: er zijn praktische online marktplaatsen die je hierbij helpen. Op deze sites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een account registreren en beschikbare helpers vinden. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Helpling.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Marktplaats.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Hardenberg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Den Velde

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw omgeving!

Schoonmaakbedrijven in Den Velde

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de tabel hieronder vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Den Velde, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Holtheme, Anerveen, Anevelde en Ane.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper is er voor alle klussen in en rondom jouw woning. Bijgaand check je de meest gangbare werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Schone ramen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • De was strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €13,00 per gewerkt uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schoon kantoor draagt bij aan het werkgenot en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Meerdere aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Den Velde. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensieve taken zoals ramen en vensters bijhouden, buiten gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of dakreiniging zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,50 en €31,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaak van winkels, horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Overijssel.
 • Onkosten: tussen de €22,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gewone schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,50 tot wel €20,00 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: stofzuigen, ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Daarbij kan je afspraken maken over koelkast schoonmaken of de planten doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Den Velde hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als dweilen, ramen lappen, afstoffen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt ook aan het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetser heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij wettelijk vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Den Velde?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €275,00 tot €550,00.

Plaats een reactie