Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ane

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Ane? Meer en meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Ane! Op onze schoonmaakwebsite bekijk je diverse tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij delen we populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Nu al vanaf €13,30 per uur.

schoonmaker-zoeken-ane

Een schoonmaakster in Ane zoeken

Heb je een druk leven en wil je meer focus op de belangrijke dingen in het leven? Een enthousiaste schoonmaakster in Ane inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Allereerst: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Ane zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp komt werken. Bijvoorbeeld eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Bepaal nu het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, takenpakket en reviews.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een verzoek versturen naar diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Wanneer jouw oproep ingewilligd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp komt aan huis op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om thuis te blijven en om verdere instructies te kunnen geven. Leid hem/haar even rond door de woning en communiceer wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een professionele schoonmaker is niet eenvoudig. Goed nieuws: er zijn diverse Apps en websites die daarbij helpen. Op dergelijke platforms kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Hulpstudent.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Hardenberg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ane

Vind een professionele schoonmaakster in de buurt!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Ane

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? Hieronder tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Ane, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Anevelde, Den Velde, Gramsbergen en De Krim.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder bieden wij enkele veel voorkomende klussen die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Schone ramen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • De was wegwerken.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €13,20 per uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor het werkgenot en zorgt dat alles er representatief uitziet. Allerlei schoonmakers in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Ane. Ze kunnen je ondersteunen bij het schoonmaken van de bureaus en computers, stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook grote taken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €24,00 en €31,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Overijssel.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €22,00 en €31,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,40 tot +/- €16,00 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klusjes die uitgevoerd worden: ramen wassen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Veel gezinnen en families in Ane kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld keuken reinigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, dweilen, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt ook aan het aantal m2, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik betalen?

Een poetshulp heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Ane?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat is met name handig voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De hele woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €350,00 tot €625,00.

Plaats een reactie