Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Vreeland

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Vreeland? Meer en meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, minder stress, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een professionele schoonmaker in Vreeland! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je diverse tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij bieden we een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook hebben we een overzicht met contactgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,90 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-vreeland

Een schoonmaakster in Vreeland vinden

Heb je een druk bestaan en wil je tijd investeren in familie en vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Vreeland inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Verder zien wij steeds meer handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Vreeland opzoeken

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp aan de slag gaat. Populaire opties zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Vervolgens kies je het aantal schoonmaakuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk snel meer info over de actieve huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, takenpakket en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Kies 1 of 2 schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat jouw verzoek beantwoord wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op het gekozen moment. Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en wijs meteen aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een ervaren schoonmaker gaat soms niet zo snel. Gelukkig zijn er nuttige online bemiddelaarsdiensten die jou helpen zoeken. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Hulp.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Stichtse Vecht.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Vreeland

Vind een vakkundige schoonmaakster in de gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Vreeland

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? Hieronder bekijk je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Vreeland, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Loenersloot, Mijdrecht, Loenen aan de Vecht en Nieuwersluis.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare klussen binnen- en buitenshuis. In het volgende deel bieden wij een overzicht met klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Glazenwassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Strijken.
 • Wassen van kleding.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een eigen poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €13,20 per gewerkt uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een representatief schoon kantoor heeft effect op de productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verscheidene organisaties in de gemeente bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Vreeland. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, vloeren stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook grote taken zoals ramen en vensters bijhouden, buiten gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €21,00 en €30,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, kantoren, scholen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Utrecht.
 • Prijs: tussen de €25,00 en €30,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent tussen de €13,20 tot zo’n €18,50 voor 1 uur werken. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klusjes die gedaan worden: ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen. Tevens kan je afspraken maken over houten vloer in de was zetten of het wassen van kleding.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste woningen in Vreeland kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor de wekelijks terugkerende taken als keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen. Het exacte aantal uur per week ligt ook aan de omvang van jouw huis, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Vreeland?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Jouw woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €225,00 tot €525,00.

Plaats een reactie