Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Loenersloot

Wil je een schoonmaakhulp in Loenersloot? Veel jonge gezinnen en ouderen maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Loenersloot! Op ons portaal lees je handige tips en tricks voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder vergelijken wij diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook bieden wij namen en adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al beschikbaar vanaf €12,70 p/uur.

schoonmaker-zoeken-loenersloot

Een schoonmaakster in Loenersloot vinden

Heb je het erg druk en wil je graag meer tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een professionele schoonmaakster in Loenersloot inhuren is dan een uitstekend idee. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Als laatste ontstaan er meer en meer praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Eigen huishoudelijke hulp in Loenersloot inhuren

 1. Geef adresgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Stel pakket samen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw aan de slag gaat. De keuze is vaak eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Daarna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk werksters

  In het volgende scherm tonen ze de getoonde huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs per uur, takenpakket en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Selecteer diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop samen een rondje door het huis en vertel waar jij waarde aan hecht. Je moet ook laten zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Tegenwoordig zijn er speciale online marktplaatsen die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Hulpstudent.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Stichtse Vecht.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Loenersloot

Vind een goede schoonmaakster in de buurt!

Zoek schoonmaakbedrijven in Loenersloot

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In de onderstaande tabel tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Loenersloot, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Mijdrecht, Vinkeveen, Vreeland en Loenen aan de Vecht.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden binnen- en buitenshuis. Hieronder bieden wij enkele veel voorkomende werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen zemen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen en drogen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp (regionaal) al vanaf €13,30 per uur, inclusief alles.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een representatief schoon kantoor stimuleert een prettige werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei schoonmakers in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Loenersloot. Ze kunnen je ondersteunen bij het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €24,00 en €33,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reinigen van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Utrecht.
 • Kosten: tussen +/- €24,00 en €32,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,50 tot +/- €19,50 voor 1 uur werken. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard taken die afgewerkt worden: afstoffen, ramen wassen, dweilen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Verder kun je ook extra dingen aanvragen zoals de meubels schoonmaken of het doen van de was.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Loenersloot huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is ruim voldoende voor het uitvoeren van o.a. ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Het meest optimale aantal uren hulp hangt af van het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een poetsvrouw heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Loenersloot?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het complete huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten hiervan zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €250,00 tot €500,00.

Plaats een reactie