Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Mijdrecht

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Mijdrecht? Flink wat Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de vervelende klusjes worden gedaan en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen jou bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Mijdrecht! Op onze schoonmaakwebsite tref je nuttige tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook bieden we enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook adresgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al in te huren vanaf €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-mijdrecht

Een schoonmaakster in Mijdrecht vinden

Heb je een drukke baan en houd je graag wat tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Mijdrecht inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde heb je steeds meer praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Mijdrecht vinden

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Hierna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra de opdracht goedgekeurd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp komt op locatie langs op het gekozen moment. Het is goed om dan thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat alle kamers in het huis zien en communiceer wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker is ingewikkeld. Er bestaan speciale bemiddelaars die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een account registreren en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Hulpstudent.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van De Ronde Venen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Mijdrecht

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Mijdrecht

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de bijgaande tabel tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Mijdrecht, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Vinkeveen, Waverveen, Loenersloot en Vreeland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster is er voor alle huishoudelijke taken in jouw huishouden. Hieronder check je de meest voorkomende schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Het wassen van de kleding.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een goede poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €12,90 per uur, inclusief alles.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een netjes bijgehouden kantoor bevordert de productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verscheidene schoonmaakondernemers die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Mijdrecht. Ze kunnen je ondersteunen bij het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote taken zoals ramen en vensters bijhouden, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,00 en €34,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Utrecht.
 • Kostprijs: tussen plus minus €20,00 en €33,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,50 tot wel €18,75 op uurbasis. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard klussen die uitgevoerd worden: afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals strijken of de planten doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Mijdrecht hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is voldoende tijd voor belangrijke taken zoals ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, dweilen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt ook aan het aantal m2, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Hoe gaat de betaling?

Een poetser zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Mijdrecht?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. Je complete woning wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan liggen tussen de €325,00 tot €625,00.

Plaats een reactie