Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker De Ronde Venen

Wil je een schoonmaakhulp in De Ronde Venen? Meer en meer huishoudens gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen jou bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in De Ronde Venen! Op deze pagina delen wij praktische tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook contactdetails van erkende schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al mogelijk vanaf €13,20 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-de-ronde-venen

Een schoonmaakster in De Ronde Venen gezocht

Houd je niet van schoonmaken en creëer je graag wat extra tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een betrouwbare schoonmaakster in De Ronde Venen inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Daarnaast heb je allerlei platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in De Ronde Venen opzoeken

 1. Vul je postcode in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. Populaire opties zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Daarna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk snel meer info over de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op tarief, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Selecteer diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw uitnodiging positief wordt ontvangen heb jij een werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetser zal de eerste keer komen werken op de afgesproken datum. We raden aan om zelf ook zeker in huis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Geef een complete rondleiding door de woning en vertel waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt gebruik maken van diverse websites die jou helpen zoeken. Hier komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Nationalehulpgids.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in De Ronde Venen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht De Ronde Venen

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Zoek schoonmaakbedrijven in De Ronde Venen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het overzicht hieronder vind je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in De Ronde Venen, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Zeist, De Bilt, Stichtse Vecht en Utrecht.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw helpt jou graag met allerlei huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder tref je een lijst met klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen schoonmaken.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €13,50 p/uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone kantoorruimte heeft effect op een fijne werksituatie en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verscheidene bedrijven die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in De Ronde Venen. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, de kantine/pantry schoonmaken en het reinigen van het sanitair. Ook intensievere activiteiten zoals glazen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,50 en €33,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Utrecht.
 • Kostprijs: tussen ongeveer €20,50 en €34,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,30 tot +/- €18,00 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard taken die opgepakt worden: afstoffen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals houten vloer in de was zetten of rondom de woning vegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in De Ronde Venen kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen, dweilen, stofzuigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, hoe netjes je bent, en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaak assistent heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in De Ronde Venen?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Elke ruimte wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €200,00 tot €550,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie