Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zeist

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Zeist? Steeds meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, minder stress, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij geven advies bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Zeist! Op deze pagina bieden we duidelijke tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens bieden we enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook delen we adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Nu al vanaf €13,10 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-zeist

Een schoonmaakster in Zeist inhuren

Maak je niet graag schoon en wil je tijd investeren in hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Zeist inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Om te beginnen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms blijken er wel mensen te zijn die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Ten derde zijn er diverse vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Zeist inhuren

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door middel van de postcodecheck. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser komt poetsen. Populaire opties zijn om de twee weken of wekelijks. Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk helpers

  In de volgende stap bekijk je de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als uurtarief, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat jouw aanmelding ingewilligd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om thuis te blijven en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en aarzel niet om te vertellen wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoeken van een ervaren schoonmaker is niet eenvoudig. Goed nieuws: er zijn gebruiksvriendelijke Apps en websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze sites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Hulpstudent.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Zeist.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zeist

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Zeist

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? Hieronder ontdek je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Zeist, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in De Bilt, Baarn, De Ronde Venen en Stichtse Vecht.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De helper huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in jouw huishouden. Hieronder bieden wij een opsomming met schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleren wassen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €12,50 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een netjes bijgehouden kantoor zorgt voor het werkplezier en zorgt dat alles er representatief uitziet. Een groot aantal bedrijven in de regio kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Zeist. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus schoonmaken, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook de meer heavy zaken zoals de ramen schoonmaken, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €24,00 en €34,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Utrecht.
 • Onkosten: tussen +/- €22,00 en €33,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp factureert tussen de €13,00 tot €19,50 per gewerkt uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat maakt een poetser schoon?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: ramen wassen, stofzuigen, dweilen, afstoffen, keuken reinigen. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de stoep aanvegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Veel gezinnen en families in Zeist laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is voldoende voor onder andere dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Het meest optimale aantal uren hulp kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetser heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij vakantiegeld (8%). Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Zeist?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De volledige woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €225,00 tot €575,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie