Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Den Dolder

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Den Dolder? Flink wat Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, altijd een gezonde woning, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen jou bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Den Dolder! Op schoonmakerzoeken.nl tref je nuttige tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook hebben we een overzicht met adresgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,10 per uur.

schoonmaker-zoeken-den-dolder

Een schoonmaakster in Den Dolder vinden

Heb je een drukke baan en wil je tijd investeren in familie, vrienden en hobby’s? Een geschikte schoonmaakster in Den Dolder inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Allereerst: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen blijken er wel mensen te zijn die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ook kan je gebruik maken van speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Den Dolder inhuren

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Stel pakket samen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster bij je thuis komt. Bijvoorbeeld om de twee weken of wekelijks. Kies vervolgens hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Hulpen vergelijken

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak gebruik van de filters zoals kosten, ervaring en beoordelingen.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw aanmelding ingewilligd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om op locatie te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Geef een complete rondleiding door de woning en benoem wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een betrouwbare schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende applicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kan daar eenvoudig een account registreren en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Marktplaats.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Zeist.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Den Dolder

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw omgeving!

Schoonmaakbedrijven in Den Dolder

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel check je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Den Dolder, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Bosch en Duin, Groenekan, Bilthoven en Austerlitz.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In het volgende deel tref je de meest gangbare taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen wassen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Opmaken van de bedden.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €12,80 per uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) helpt bij een efficiënte werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verscheidene aanbieders in deze streek kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Den Dolder. Ze kunnen je ondersteunen bij het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook grote klussen zoals ramen lappen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,50 en €32,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels, scholen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Utrecht.
 • Kosten: tussen ongeveer €23,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,90 tot wel €17,75 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals oven schoonmaken of de tuin doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Een groot deel van de huishoudens in Den Dolder hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is voldoende tijd voor belangrijke taken zoals dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt mede bepaald door de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik betalen?

Een huishoudelijke hulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Den Dolder?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. DIt komt van pas voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. Je complete woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €375,00 tot €500,00.

Plaats een reactie