Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kudelstaart

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Kudelstaart? Flink wat Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Kudelstaart! Op deze website verstrekken we handige tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder delen we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook vind je hier gegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al in te huren vanaf €13,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-kudelstaart

Een schoonmaakster in Kudelstaart gezocht

Heb je een drukke baan en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Kudelstaart inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Aanrader: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend zijn er diverse schoonmaakplatforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Kudelstaart zoeken

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. Meestal is het elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Werksters vergelijken

  Check en analyseer de diverse huishoudelijke helpers. Filter op prijs per uur, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Kies een aantal schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval jouw oproep ingewilligd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp komt aan huis op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om dan thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat alle kamers in het huis zien en maak duidelijk waar jij waarde aan hecht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een geschikte schoonmaker kan soms lastig zijn. Goed nieuws: er zijn praktische online marktplaatsen die je hierbij kunnen ondersteunen. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Care.com: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Aalsmeer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kudelstaart

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Kudelstaart

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het onderstaande overzicht delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Kudelstaart, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Leimuiden, Rijsenhout, Vrouwenakker en Amstelhoek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in jouw huishouden. In het volgende deel tref je een overzicht met taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Bed opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen van kleding.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp (plaatselijk) al vanaf €13,50 p/uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor helpt bij gelukkige werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende organisaties in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Kudelstaart. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €20,50 en €32,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels, kantoren.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Holland.
 • Kosten: tussen gemiddeld €21,50 en €34,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: gevelreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp rekent tussen de €13,50 tot zo’n €17,00 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale taken die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals houten vloer in de was zetten of de stoep aanvegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Veel gezinnen en families in Kudelstaart hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is voldoende tijd voor bijvoorbeeld dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, ramen lappen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt berekend a.d.h.v. de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Kudelstaart?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De hele woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €200,00 tot €625,00.

Plaats een reactie