Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Leimuiden

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Leimuiden? Steeds meer mensen maken gebruik van een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Leimuiden! Op dit platform lees je duidelijke tips en tricks voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook delen we contactgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €12,80 p/uur.

schoonmaker-zoeken-leimuiden

Een schoonmaakster in Leimuiden vinden

Heb je een drukke baan en houd je graag meer tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een ervaren schoonmaakster in Leimuiden inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze suggesties: vraag na in jouw eigen netwerk. Soms zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Verder zijn er diverse speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Leimuiden inhuren

 1. Geef adresgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Er zijn filters zoals kosten, ervaring en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Je kan een aanvraag indienen bij meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval jouw inschrijving goedgekeurd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser zal de eerste keer komen werken op de afgesproken datum. Het is verstandig om thuis te blijven en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk wat je precies verwacht. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een ervaren schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van nuttige online marktplaatsen die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Kaag en Braassem.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Leimuiden

Vind een goede schoonmaakster in jouw regio!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Leimuiden

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het onderstaande overzicht bekijk je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Leimuiden, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Rijsenhout, Aalsmeerderbrug, Kudelstaart en Vrouwenakker.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf delen wij enkele veel voorkomende taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • De was strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een uitstekende poetshulp (regionaal) nu al vanaf €13,10 (uurtarief).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor heeft effect op het werkgenot en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verscheidene dienstverleners in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Leimuiden. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het afnemen van de bureaus, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €25,00 en €32,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reiniging van winkels, horeca en hotels, scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €23,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: tapijtreiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost tussen de €13,10 tot €17,25 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen, keuken reinigen. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals koelkast schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Leimuiden laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen, afstoffen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Leimuiden?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Je complete woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus zijn variabel en liggen tussen de €325,00 tot €700,00.

Plaats een reactie