Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Aalsmeerderbrug

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Aalsmeerderbrug? Veel jonge gezinnen en ouderen gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Aalsmeerderbrug! Op dit platform ontdek je concrete tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je treft op deze pagina ook gegevens zoals naam en adres van goede schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al in te huren vanaf €13,40 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-aalsmeerderbrug

Een schoonmaakster in Aalsmeerderbrug inhuren

Heb je het erg druk en wil je meer focus op de belangrijke dingen in het leven? Een vakkundige schoonmaakster in Aalsmeerderbrug inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend ontstaan er meer en meer speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Aalsmeerderbrug vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt poetsen. Bijvoorbeeld elke week, 2 weken of 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk werksters

  In het volgende scherm tonen ze de getoonde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs per uur, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een bericht sturen naar een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra de opdracht ingewilligd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp zal bij je thuis komen op de overeengekomen datum. We raden aan om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop samen een rondje door het huis en wijs meteen aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een bedreven schoonmaker is niet heel eenvoudig. Tegenwoordig zijn er speciale webapplicaties die je hierbij helpen. Hier worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Haarlemmermeer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Aalsmeerderbrug

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Aalsmeerderbrug

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In ons overzicht ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in Aalsmeerderbrug, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Oude Meer, Purmerland, Rijsenhout en Leimuiden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw is er voor alle schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder verstrekken we een opsomming met taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Het wassen van de kleding.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp (lokaal) al vanaf €12,80 per 60 minuten.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan het werkplezier en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal dienstverleners in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Aalsmeerderbrug. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de meer heavy zaken zoals glazen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €23,50 en €35,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van winkels, kantoren, horeca en hotels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Kostprijs: tussen +/- €23,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: tapijtreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,00 tot +/- €18,00 per uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakklusjes die de hulp uitvoert: afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen. Daarnaast kun je ook extra dingen aanvragen zoals de meubels schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Veel gezinnen en families in Aalsmeerderbrug hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren hangt af van het aantal m2, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een poetshulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Aalsmeerderbrug?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €225,00 tot €500,00.

Plaats een reactie