Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Rijsenhout

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Rijsenhout? Steeds meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Rijsenhout! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we veel tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij delen we enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je treft op deze pagina ook adresgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al vanaf €13,10 per uur.

schoonmaker-zoeken-rijsenhout

Een schoonmaakster in Rijsenhout vinden

Heb je een drukke baan en houd je graag meer tijd over voor familie en vrienden? Een goede schoonmaakster in Rijsenhout inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ook ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het volgende gedeelte lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Rijsenhout vergelijken

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp komt werken. Meestal is het iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Maak nu een keuze voor het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Check en analyseer de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Leg het eerste contact

  Kies een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat jouw verzoek passend is voor de werknemer heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is verstandig om dan thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat alle kamers in het huis zien en wijs meteen aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vinden van een professionele schoonmaker kan soms lastig zijn. Goed nieuws: er zijn diverse online marktplaatsen die daarbij helpen. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Hulpstudent.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Haarlemmermeer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Rijsenhout

Vind een goede schoonmaakster in de buurt!

Lokale schoonmaakbedrijven in Rijsenhout

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? Hieronder vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Rijsenhout, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Aalsmeerderbrug, Oude Meer, Leimuiden en Kudelstaart.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De hulp is er voor alle huishoudelijke klussen in jouw huishouden. In het gedeelte hieronder verstrekken we een lijst met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Kleding strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp (lokaal) nu al vanaf €13,20 p/uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schoon kantoor stimuleert een fijne werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende organisaties die in de buurt gevestigd zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Rijsenhout. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en tafels afnemen, vloeren stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook meer incidentele klussen zoals ramen zemen, buiten gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €24,00 en €30,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels, kantoren.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €20,00 en €34,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: vloeronderhoud, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost tussen de €13,00 tot €16,75 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die gedaan worden: ramen wassen, stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of het doen van de was.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Een groot deel van de huishoudens in Rijsenhout huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is voldoende tijd voor bijvoorbeeld ramen lappen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen. Het exacte aantal uur per week ligt ook aan het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Rijsenhout?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Elke ruimte wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €350,00 tot €575,00.

Plaats een reactie