Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oudendijk

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Oudendijk? Steeds meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Oudendijk! Op onze schoonmaakwebsite delen wij concrete tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je treft op deze pagina ook adresgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al voor €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-oudendijk

Een schoonmaakster in Oudendijk zoeken

Heb je een drukke baan en creëer je graag wat extra tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een betrouwbare schoonmaakster in Oudendijk inhuren is dan zeker het overwegen waard. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze suggesties: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste zijn er diverse handige platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Oudendijk vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Bijvoorbeeld 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Vervolgens kies je het aantal uur van een poetsbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  In de volgende stap bekijk je de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Kies verschillende schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Als jouw verzoek ingewilligd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om dan ook thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en aarzel niet om te vertellen wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Vertel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker is best lastig. Goed nieuws: er zijn handige portalen die daarbij helpen. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Soms gaat ook de administratie via deze sites. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Koggenland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oudendijk

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw omgeving!

Professionele schoonmaakbedrijven in Oudendijk

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de bijgaande tabel check je adressen van schoonmaakspecialisten in Oudendijk, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Avenhorn, Scharwoude, Andijk en Westwoud.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De hulp komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder verstrekken we een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Beddengoed wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp in de buurt al beschikbaar vanaf €12,90 per werkuur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor bevordert het werkplezier en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende bedrijven in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Oudendijk. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook meer incidentele klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,50 en €34,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, winkels, horeca en hotels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijzen: tussen +/- €20,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent tussen de €13,50 tot zo’n €17,00 (uurtarief). Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals verschonen van het beddengoed of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste huishoudens in Oudendijk laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een poetser hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Oudendijk?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. De volledige woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus bedragen tussen de €225,00 tot €500,00.

Plaats een reactie