Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Avenhorn

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Avenhorn? Meer en meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Avenhorn! Op ons portaal bieden we veel tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier een overzicht met enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je treft op deze pagina ook contactdetails van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

  • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
  • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
  • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
  • Veel minder druk en stress in huis.
  • Nu al vanaf €12,70 p/uur.

schoonmaker-zoeken-avenhorn

Een schoonmaakster in Avenhorn vinden

Heb je een druk leven en wil je tijd investeren in nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ijverige schoonmaakster in Avenhorn inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Aanrader: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Meestal zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Afsluitend zien wij steeds meer online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Avenhorn inhuren

  1. Adres invoeren

    Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

  2. Stel pakket samen

    Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt werken. De keuze is vaak 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Daarna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

  3. Hulpen vergelijken

    Bekijk snel meer info over de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs p/uur, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

  4. Rond de aanvraag af

    Kies enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Wanneer jouw uitnodiging ingewilligd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

  5. De eerste afspraak

    De poetshulp komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om dan thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop samen een rondje door het huis en vertel wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn liggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Goed nieuws: er zijn praktische online zoekmachines die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze sites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Helpling.

  • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
  • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
  • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
  • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
  • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
  • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
  • Huishoudelijke-hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Koggenland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Avenhorn

Vind een ervaren schoonmaakster in de gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Avenhorn

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de onderstaande tabel tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Avenhorn, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Scharwoude, Schermerhorn, Oudendijk en Andijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder bieden wij enkele veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

  • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
  • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
  • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
  • Ramen zemen (binnenkant).
  • Het aanrecht afvegen.
  • Beddengoed wassen.
  • Kledingstukken strijken en opruimen.
  • Kleding wassen en uithangen.
  • De ventilatie reinigen.
  • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €13,20 (uurtarief).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een net en fris kantoor stimuleert fijne en veilige werkplekken en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Een groot aantal bedrijven in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Avenhorn. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, het leegmaken van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €20,50 en €30,50 per uur.

  • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
  • Interieurverzorging van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
  • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Holland.
  • Tarieven: tussen gemiddeld €20,50 en €31,00 per uur.
  • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp kost tussen de €13,00 tot €15,75 per uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard taken die uitgevoerd worden: afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals koelkast schoonmaken of de was doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Veel gezinnen en families in Avenhorn kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als het toilet schoonmaken, ramen lappen, afstoffen, stofzuigen, dweilen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt aan het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Avenhorn?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. Jouw woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €200,00 tot €700,00.

Plaats een reactie