Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Beerze

Wil je een schoonmaakhulp in Beerze? Meer en meer huishoudens ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, geen rotklusjes meer en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Beerze! Op schoonmakerzoeken.nl vind je veel tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook bieden wij namen en adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al in te huren vanaf €13,40 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-beerze

Een schoonmaakster in Beerze vinden

Heb je een druk bestaan en wil je meer focus op familie, vrienden en hobby’s? Een ijverige schoonmaakster in Beerze inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: vraag na in jouw eigen netwerk. Dikwijls zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder kan je gebruik maken van platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Beerze zoeken

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp komt werken. Je kunt meestal kiezen uit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Vergelijk nu direct de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs p/uur, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Kies 1 of 2 schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als jouw aanmelding geaccepteerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp komt voor de eerste keer werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is goed om op locatie te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat het huis zien en communiceer welke dingen wat extra tijd mag kosten. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vinden van een professionele schoonmaker is niet eenvoudig. Er bestaan nuttige online marktplaatsen die je hierbij kunnen ondersteunen. Online kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Care.com: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Ommen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Beerze

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw omgeving!

Zoek schoonmaakbedrijven in Beerze

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In de tabel hieronder vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Beerze, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Stegeren, Witharen, Arriën en Vilsteren.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf check je een lijst met klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Bed opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Wassen van kleding.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp (regionaal) nu al vanaf €12,70 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert de werksfeer en productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal schoonmakers in deze omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Beerze. Typische werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensieve taken zoals glazen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,50 en €30,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Overijssel.
 • Kostprijs: tussen de €21,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,80 tot zo’n €18,75 (uurtarief). Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat maakt een poetser schoon?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen, stofzuigen. Tevens kan de hulp extra klussen oppakken zoals de meubels schoonmaken of het doen van de was.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Veel gezinnen en families in Beerze hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor de meest voorkomende taken als afstoffen, ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren hangt af van de grootte van het huis, hoe netjes je bent, en hoe snel de hulp werkt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een interieurverzorger zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Beerze?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. De woning wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €375,00 tot €550,00.

Plaats een reactie