Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Witharen

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Witharen? Steeds meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een ervaren schoonmaker in Witharen! Op ons portaal delen wij duidelijke tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Tevens behandelen we enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook bieden wij gegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al in te huren vanaf €13,40 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-witharen

Een schoonmaakster in Witharen vinden

Houd je niet van schoonmaken en spendeer je graag wat meer tijd aan de dingen die er echt toe doen? Een enthousiaste schoonmaakster in Witharen inhuren is dan een uitstekend idee. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Ook zien wij steeds meer platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Witharen opzoeken

 1. Postcodecheck

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp aan huis komt. Populaire opties zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Filter op kosten, ervaring en beoordelingsscore.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra de opdracht geaccepteerd wordt heb je een match.

 5. Proefschoonmaak

  De poetser zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een vakkundige schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt gebruik maken van speciale webapplicaties die jou helpen zoeken. Via internet kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Doorgaans wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Hulpstudent.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Ommen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Witharen

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Witharen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Witharen, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Vinkenbuurt, Dalen, Stegeren en Beerze.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster helpt jou graag met allerlei karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder tref je een lijst met klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen lappen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Het strijken van de kleding.
 • Het wassen van de kleding.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een goede poetshulp (plaatselijk) al voor €12,50 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij productieve werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende schoonmaakondernemers in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Witharen. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en toiletten schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals ramen zemen, muren, wanden en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €21,00 en €32,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Overijssel.
 • Prijs: tussen om en nabij de €21,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,70 tot wel €17,50 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard klusjes die uitgevoerd worden: afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen. Verder kun je ook extra dingen aanvragen zoals de meubels schoonmaken of de was doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Een groot deel van de huishoudens in Witharen kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor onder andere het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt aan de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een interieurverzorger heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij de vakantiegeld toelage van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Witharen?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. De hele woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €375,00 tot €650,00.

Plaats een reactie