Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Vinkenbuurt

Wil je een schoonmaakhulp in Vinkenbuurt? Steeds meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij geven advies bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Vinkenbuurt! Op schoonmakerzoeken.nl tref je volop tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Verder vergelijken wij een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook hebben we een overzicht met gegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al beschikbaar vanaf €12,80 p/uur.

schoonmaker-zoeken-vinkenbuurt

Een schoonmaakster in Vinkenbuurt inhuren

Maak je niet graag schoon en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Vinkenbuurt inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? We hebben wat tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Dikwijls zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ten derde zijn er diverse praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Vinkenbuurt inhuren

 1. Geef adresgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser komt poetsen. De keuze is vaak iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Daarna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Filter op prijs p/uur, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Offerteverzoek

  Selecteer verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien jouw oproep ingewilligd wordt heb je een match.

 5. Proefschoonmaak

  De werkster zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en samen de werkzaamheden door te nemen. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van ervaren schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Door middel van het internet kun je terecht op diverse webapplicaties die je hierbij helpen. Op deze portalen kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Soms gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Care.com: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Ommen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Vinkenbuurt

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Vinkenbuurt

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het overzicht hieronder ontdek je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Vinkenbuurt, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Dalen, Dalerpeel, Witharen en Stegeren.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden in jouw huishouden. In het volgende deel bekijk je een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Beddengoed wassen.
 • De was strijken.
 • Kleren wassen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving al voor €12,70 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor zorgt voor productieve werknemers en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verscheidene schoonmaakondernemers in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Vinkenbuurt. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en stoelen schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en het reinigen van het sanitair. Ook meer incidentele klussen zoals glazen wassen, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €21,00 en €32,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reinigen van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Overijssel.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €24,50 en €31,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp rekent tussen de €12,90 tot €17,75 voor 1 uur werken. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die de hulp uitvoert: ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen. In aanvulling hierop kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals opruimen of de planten doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste woningen in Vinkenbuurt kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door het aantal m2, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Vinkenbuurt?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. Het complete huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €200,00 tot €575,00.

Plaats een reactie