Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ommen

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Ommen? Meer en meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Ommen! Op deze pagina delen wij volop tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder vergelijken wij bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Afsluitend bekijk je hier ook contactdetails van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al voor €13,30 per uur.

schoonmaker-zoeken-ommen

Een schoonmaakster in Ommen gezocht

Heb je een drukke baan en spendeer je graag wat meer tijd aan familie en vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Ommen inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde zien wij steeds meer praktische platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Ommen zoeken

 1. Voer je adres in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door middel van de postcodecheck. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser komt poetsen. Vaak is dit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Check en analyseer de getoonde huishoudelijke helpers. Filter op kosten, takenpakket en recensies.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Wanneer jouw oproep beantwoord wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Het is handig om dan aanwezig te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en communiceer wat jij belangrijk vindt. Vertel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een geschikte schoonmaker is ingewikkeld. Goed nieuws: er zijn praktische bemiddelaars die je hierbij kunnen ondersteunen. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Care.com: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Ommen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ommen

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Ommen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In ons overzicht tonen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Ommen, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Coevorden, Hardenberg, Dalfsen en Twenterand.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes in en rondom huis. In het volgende deel verstrekken we de meest gangbare klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen wassen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Bed opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Wassen van kleding.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp (lokaal) al vanaf €13,40 per 60 minuten.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schoon kantoor heeft effect op gelukkige werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse bedrijven in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Ommen. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, het leegmaken van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote klussen zoals ramen lappen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,00 en €34,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, horeca en hotels, winkels, scholen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Overijssel.
 • Tarieven: tussen de €22,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,50 tot wel €18,50 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die opgepakt worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen, keuken reinigen. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals de meubels schoonmaken of de planten doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Ommen huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is in de praktijk genoeg voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt aan de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Ommen?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het complete huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €225,00 tot €525,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie