Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Vilsteren

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Vilsteren? Veel jonge gezinnen en ouderen maken gebruik van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij bieden tips en tricks het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Vilsteren! Op dit platform verstrekken we diverse tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens bekijk je hier een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook delen we adresgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al voor €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-vilsteren

Een schoonmaakster in Vilsteren zoeken

Heb je een drukke baan en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Vilsteren inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Ons advies: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Over het algemeen zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Ten derde heb je steeds meer schoonmaakplatforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Vilsteren vergelijken

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Hierna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In het volgende scherm tonen ze de diverse huishoudelijke helpers. Sorteer op tarief, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw verzoek geaccepteerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp zal de eerste keer komen werken op de afgesproken datum. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en benoem welke dingen wat extra tijd mag kosten. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een enthousiaste schoonmaker is best lastig. Gelukkig zijn er gebruiksvriendelijke webapplicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Hulp.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Ommen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Vilsteren

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Vilsteren

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Vilsteren, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Arriën, Beerze, Punthorst en Nieuwleusen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf delen wij een overzicht met schoonmaakwerkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Schone ramen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Strijken.
 • Wassen van kleding.
 • De ventilatie reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp in de buurt nu al vanaf €13,50 per uur, inclusief alles.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone kantoorruimte zorgt voor het werkplezier en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei organisaties in de regio kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Vilsteren. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €22,50 en €34,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorging van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Overijssel.
 • Onkosten: tussen ongeveer €25,00 en €30,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gewone schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,50 tot €18,75 per gewerkt uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de taken van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de was doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Veel gezinnen en families in Vilsteren kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor onder andere keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt aan het aantal ruimtes, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Vilsteren?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. Het huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven bedragen tussen de €375,00 tot €700,00.

Plaats een reactie