Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Punthorst

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Punthorst? Meer en meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, minder stress, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een goede schoonmaker in Punthorst! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we nuttige tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Bovendien bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook verstrekken we contactgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al mogelijk vanaf €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-punthorst

Een schoonmaakster in Punthorst gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een goede schoonmaakster in Punthorst inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast zijn er diverse handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Punthorst opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster komt werken. Bijvoorbeeld elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Hulpen vergelijken

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Filter op prijs, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw aanmelding positief wordt ontvangen heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om dan ook thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat alle kamers in het huis zien en vertel wat je precies verwacht. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een geschikte schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt natuurlijk gebruik maken van nuttige online bemiddelaarsdiensten die hiervoor specifiek service verlenen. Hier komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Hulpstudent.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Staphorst.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Punthorst

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw regio!

Lokale schoonmaakbedrijven in Punthorst

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Punthorst, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Vilsteren, Arriën, Nieuwleusen en Balkbrug.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes in en rondom huis. Bijgaand bekijk je een lijst met huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Opmaken van de bedden.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was opvouwen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp uit de omgeving al vanaf €12,50 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert fijne en veilige werkplekken en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verscheidene schoonmakers in deze streek kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Punthorst. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensievere activiteiten zoals ramen lappen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,00 en €33,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Overijssel.
 • Tarief: tussen om en nabij de €22,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent tussen de €12,70 tot zo’n €17,25 per gewerkt uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen. Tevens kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals strijken of de planten doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Een groot deel van de huishoudens in Punthorst laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is voldoende voor het hele takenpakket van afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt berekend a.d.h.v. de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij vakantiegeld (8%). Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Punthorst?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Perfect als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De hele woning wordt van top tot teen gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €275,00 tot €600,00.

Plaats een reactie