Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kattendijke

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Kattendijke? Steeds meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en veel meer vrije tijd. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Kattendijke! Op deze website verstrekken we diverse tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien behandelen we bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook hebben we een overzicht met adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al voor €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-kattendijke

Een schoonmaakster in Kattendijke vinden

Heb je een druk leven en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een ervaren schoonmaakster in Kattendijke inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak blijken er wel mensen te zijn die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast zien wij steeds meer speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Kattendijke inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Waar en wanneer

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Bepaal nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In het volgende scherm tonen ze de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op kosten, takenpakket en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Kies meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw uitnodiging passend is voor de werknemer heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw komt op locatie langs op de afgesproken datum. Het is handig om op locatie te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat het huis zien en aarzel niet om te vertellen welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een professionele schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt een beroep doen op praktische online zoekmachines die hiervoor specifiek service verlenen. Hier komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Marktplaats.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Goes.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kattendijke

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw wijk!

Regionale schoonmaakbedrijven in Kattendijke

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de tabel hieronder bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Kattendijke, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Wilhelminadorp, Kloetinge, s-Heer Hendrikskinderen en Wolphaartsdijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaker ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen in jouw huishouden. In het overzicht hieronder delen wij de meest voorkomende huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kleding strijken.
 • Wassen van kleding.
 • De ventilatie reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp uit de omgeving al vanaf €13,00 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een fris en opgeruimd kantoor stimuleert de productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei schoonmakers die in dit gebied werkzaam zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Kattendijke. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en tafels afnemen, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen lappen, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €25,00 en €34,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van winkels, kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zeeland.
 • Tarief: tussen plus minus €23,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,80 tot +/- €15,75 op uurbasis. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat maakt een poetser schoon?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakklusjes die de hulp uitvoert: keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals strijken of de stoep aanvegen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste huishoudens in Kattendijke kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals dweilen, ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan de grootte van de woning, jullie leefstijl en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Kattendijke?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €350,00 tot €600,00.

Plaats een reactie