Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Goes

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Goes? Flink wat Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Goes! Op deze pagina verstrekken we duidelijke tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Bovendien behandelen we bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je bekijkt hier ook adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al mogelijk vanaf €12,60 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-goes

Een schoonmaakster in Goes inhuren

Heb je het erg druk en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Goes inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Vaak zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder zijn er diverse schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Goes zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt schoonmaken. De keuze is vaak iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Selecteer nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk helpers

  Check en analyseer de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, takenpakket en recensies.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als jouw inschrijving passend is voor de werknemer heb je een match.

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat alle kamers in het huis zien en aarzel niet om te vertellen waar jij waarde aan hecht. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt natuurlijk gebruik maken van verschillende online bemiddelaarsdiensten die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Care.com: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Goes.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Goes

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de buurt!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Goes

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de tabel hieronder tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Goes, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Noord-Beveland, Sluis, Borsele en Kapelle.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw is er voor alle klussen in en rondom huis. In het volgende deel bekijk je enkele veel voorkomende taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een privé poetshulp uit de regio al voor €13,10 per uur, inclusief alles.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor fijne en veilige werkplekken en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere schoonmakers in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Goes. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen lappen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,50 en €32,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zeeland.
 • Kosten: tussen de €22,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een basis schoonmaakhulp factureert tussen de €13,10 tot zo’n €18,50 op uurbasis. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die opgepakt worden: dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen. Daarbij kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals strijken of de planten doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Drukke huishoudens in Goes kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor bijvoorbeeld afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen lappen, dweilen. Het exacte aantal uur per week ligt ook aan het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaakhulp zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Zie ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Goes?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Elke ruimte wordt van beneden tot boven gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De tarieven zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €250,00 tot €650,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie