Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kapelle

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Kapelle? Meer en meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Kapelle! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we nuttige tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens bieden we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al voor €13,20 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-kapelle

Een schoonmaakster in Kapelle inhuren

Heb je het erg druk en wil je graag meer tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een betrouwbare schoonmaakster in Kapelle inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms zijn er dames die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast zien wij steeds meer handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Kapelle vergelijken

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser komt poetsen. Je kunt meestal kiezen uit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Hierna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt filteren op tarief, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Contact opnemen

  Je kan een aanvraag indienen bij meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw uitnodiging gehonoreerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt aan huis op de afgesproken datum. Het is goed om dan thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Leid hem/haar even rond door de woning en maak duidelijk wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een ijverige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Gelukkig zijn er speciale bemiddelaars die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Schoonmaaktips.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Hulpstudent.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Kapelle.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kapelle

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw omgeving!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Kapelle

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de onderstaande tabel bekijk je gegevens van schoonmaakspecialisten in Kapelle, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Borsele, Goes, Reimerswaal en Vlissingen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel verstrekken we de meest gangbare taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Glazenwassen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Beddengoed wassen.
 • Kleding strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving al voor €12,70 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een netjes bijgehouden kantoor zorgt voor een prettige werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei schoonmakers in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Kapelle. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, de kantine/pantry schoonmaken en het reinigen van het sanitair. Ook intensievere activiteiten zoals ramen zemen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,00 en €34,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Zeeland.
 • Onkosten: tussen +/- €20,50 en €33,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,40 tot zo’n €16,50 (uurtarief). Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de was doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste huishoudens in Kapelle huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, dweilen, afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is is afhankelijk van het aantal ruimtes, het aantal bewoners en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een poetshulp ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Kapelle?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Elke ruimte wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €600,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie