Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wemeldinge

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Wemeldinge? Meer en meer Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, minder stress, en veel meer vrije tijd. Wij geven advies bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Wemeldinge! Op ons portaal lees je nuttige tips en aanbevelingen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Tevens behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij contactgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-wemeldinge

Een schoonmaakster in Wemeldinge vinden

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag meer tijd over voor familie en vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Wemeldinge inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Ook zien wij steeds meer praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Wemeldinge inhuren

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Waar en wanneer

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw aan huis komt. Meestal is het om de twee weken of wekelijks. Bepaal nu het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk helpers

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt filteren op prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Selecteer enkele schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw aanmelding ingewilligd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Het is goed om op locatie te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Leid hem/haar even rond door de woning en vertel waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een ijverige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt gebruik maken van diverse applicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Schoonmaaktips.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Hulpstudent.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Kapelle.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wemeldinge

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Wemeldinge

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de onderstaande tabel tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Wemeldinge, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in s-Gravenpolder, Hoedekenskerke, Schore en Hansweert.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster helpt jou graag met allerlei huishoudelijke klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand delen wij de meest gangbare werkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp (regionaal) nu al vanaf €13,50 p/uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor helpt bij productieve werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verscheidene aanbieders in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Wemeldinge. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote taken zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,50 en €33,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reinigen van kantoren, scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zeeland.
 • Kosten: tussen +/- €20,50 en €32,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,70 tot +/- €17,25 voor 1 uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale taken die opgepakt worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen, ramen wassen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals koelkast schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Veel gezinnen en families in Wemeldinge huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is ruim voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als keuken reinigen, afstoffen, dweilen, ramen lappen, stofzuigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is hangt af van de grootte van het huis, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetser heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij de vakantiegeld toelage van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Wemeldinge?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Perfect als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Je complete woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €275,00 tot €550,00.

Plaats een reactie