Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker s-Gravenpolder

Wil je een schoonmaakhulp in s-Gravenpolder? Flink wat Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de vervelende klusjes worden gedaan en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in s-Gravenpolder! Op dit platform ontdek je praktische tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook contactdetails van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al mogelijk vanaf €13,00 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-s-gravenpolder

Een schoonmaakster in s-Gravenpolder inhuren

Heb je een druk bestaan en creëer je graag wat extra tijd voor familie en vrienden? Een bedreven schoonmaakster in s-Gravenpolder inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze adviezen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast heb je steeds meer platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in s-Gravenpolder vergelijken

 1. Voer je adres in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de hulp komt werken. Populaire opties zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies vervolgens het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies de startdatum.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Vergelijk nu direct de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Als jouw verzoek passend is voor de werknemer heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster komt aan huis op het gekozen moment. Het is verstandig om thuis te blijven en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk welke dingen wat extra tijd mag kosten. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van ervaren schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt een beroep doen op speciale vraag- en aanbodsites die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Meestal gaat ook de administratie via deze sites. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Care.com: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Borsele.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht s-Gravenpolder

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw wijk!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in s-Gravenpolder

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In het onderstaande overzicht ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in s-Gravenpolder, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kun je zoeken naar interieurverzorgers in Hoedekenskerke, Kwadendamme, Wemeldinge en Schore.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De helper is er voor alle karweitjes binnen- en buitenshuis. Hieronder bieden wij een opsomming met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €12,50 per uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor gelukkige werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende organisaties in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in s-Gravenpolder. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en tafels afnemen, het ledigen van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals ramen lappen, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €22,00 en €32,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Zeeland.
 • Kosten: tussen ongeveer €20,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost tussen de €13,10 tot +/- €19,75 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klussen die opgepakt worden: ramen wassen, stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals oven schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste huishoudens in s-Gravenpolder hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen, ramen lappen. Het exacte aantal uur per week kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in s-Gravenpolder?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €275,00 tot €625,00.

Plaats een reactie