Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Borsele

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Borsele? Flink wat Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, minder stress, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Borsele! Op onze schoonmaakwebsite delen wij handige tips en aandachtspunten voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook namen en adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al voor €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-borsele

Een schoonmaakster in Borsele gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je tijd investeren in nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een bedreven schoonmaakster in Borsele inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze suggesties: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde kan je gebruik maken van platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Borsele inhuren

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die dichtbij wonen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster komt schoonmaken. Vaak is dit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt filteren op prijs per uur, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een verzoek versturen naar verschillende schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw oproep wederzijds passend is heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw komt bij je thuis op het gekozen moment. Ons advies is om dan thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Tip: loop samen een rondje door de woning en aarzel niet om te vertellen wat je precies verwacht. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoekproces naar een geschikte schoonmaker kan soms lastig zijn. Gelukkig zijn er gebruiksvriendelijke Apps en websites die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Hulp.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Borsele.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Borsele

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Borsele

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het onderstaande overzicht vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Borsele, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Goes, Noord-Beveland, Kapelle en Reimerswaal.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in en rondom huis. In onderstaande paragraaf delen wij de meest gangbare schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (lokaal) nu al vanaf €12,80 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor zorgt voor een efficiënte werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse organisaties in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Borsele. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het afnemen van de bureaus, het ledigen van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals ramen lappen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €25,00 en €32,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zeeland.
 • Kostprijs: tussen ongeveer €24,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: graffiti verwijderen, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp factureert tussen de €13,30 tot +/- €18,50 voor 1 uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal taken die de hulp uitvoert: toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen, afstoffen, stofzuigen. Daarnaast kun je ook extra dingen aanvragen zoals strijken of de planten water geven.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste gezinnen in Borsele hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is voldoende tijd voor onder andere afstoffen, stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt mede bepaald door het aantal m2, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Borsele?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat biedt een oplossing voor voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De volledige woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De eenmalige kosten bedragen tussen de €300,00 tot €500,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie