Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Baarland

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Baarland? Steeds meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, altijd een gezonde woning, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Baarland! Op deze pagina bieden we volop tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier een overzicht met enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al voor €13,40 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-baarland

Een schoonmaakster in Baarland inhuren

Heb je een drukke baan en wil je jouw agenda vrij maken voor de belangrijke dingen in het leven? Een geschikte schoonmaakster in Baarland inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend zien wij steeds meer speciale platforms voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Baarland vinden

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser komt werken. Je kunt meestal kiezen uit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies vervolgens het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Vergelijk nu direct de getoonde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingsscore.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw uitnodiging wederzijds passend is heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om op locatie te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Deel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een ijverige schoonmaker is best lastig. Door middel van het internet kun je terecht op nuttige applicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Nationalehulpgids.nl: Matching op basis van jouw wensen in Borsele.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Baarland

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de buurt!

Schoonmaakbedrijven in Baarland

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Baarland, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Oudelande, Ellewoutsdijk, Kwadendamme en Hoedekenskerke.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden binnen- en buitenshuis. Bijgaand bieden wij de meest gangbare klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was opvouwen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp in de buurt al voor €13,20 per werkuur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een representatief schoon kantoor stimuleert gelukkige werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Een groot aantal aanbieders in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Baarland. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de meer heavy zaken zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of vloeronderhoud zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €24,50 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Zeeland.
 • Onkosten: tussen +/- €24,00 en €30,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoe duur is een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,40 tot +/- €16,25 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die opgepakt worden: afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen. Daarbij kan je afspraken maken over binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Baarland hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is voldoende tijd voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is is afhankelijk van het aantal m2, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Baarland?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Jouw woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €350,00 tot €700,00.

Plaats een reactie