Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oosterzee

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Oosterzee? Veel jonge gezinnen en ouderen kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Oosterzee! Op ons portaal delen wij diverse tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Als laatste vind je ook contactdetails van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al vanaf €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-oosterzee

Een schoonmaakster in Oosterzee zoeken

Heb je het erg druk en spendeer je graag wat meer tijd aan hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Oosterzee inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? We hebben wat tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls blijken er wel mensen te zijn die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Als laatste zien wij steeds meer online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Oosterzee vinden

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. De keuze is vaak elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Werksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de diverse huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs p/uur, ervaring, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw uitnodiging geaccepteerd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat alle kamers in het huis zien en vertel wat je precies verwacht. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een goede schoonmaker is niet eenvoudig. Er bestaan praktische online zoekmachines die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Nationalehulpgids.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oosterzee

Vind een ijverige schoonmaakster in de buurt!

Erkende schoonmaakbedrijven in Oosterzee

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het overzicht hieronder ontdek je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Oosterzee, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Echten, Bantega, Follega en Eesterga.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in en rondom huis. In het gedeelte hieronder check je een overzicht met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een privé poetshulp in de buurt al voor €13,50 per werkuur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone kantoorruimte draagt bij aan een fijne werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere schoonmakers in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Oosterzee. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €20,50 en €30,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren, scholen, horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Friesland.
 • Prijs: tussen ongeveer €23,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,00 tot €16,25 voor 1 uur werken. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard klussen die de hulp uitvoert: ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken. Tevens kan de hulp extra klussen oppakken zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Oosterzee laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals ramen lappen, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt mede bepaald door het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een werkster zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Oosterzee?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. DIt komt van pas voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Jouw woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €350,00 tot €550,00.

Plaats een reactie