Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Eesterga

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Eesterga? Steeds meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Je wint hier veel advies bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Eesterga! Op deze website tref je veel tips en aandachtspunten voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarnaast bieden we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Als laatste vind je ook namen en adressen van goede schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al mogelijk vanaf €13,40 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-eesterga

Een schoonmaakster in Eesterga vinden

Heb je een druk leven en houd je graag meer tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een professionele schoonmaakster in Eesterga inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Om te beginnen: vraag na in jouw eigen netwerk. Meestal zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast heb je allerlei speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Eesterga vergelijken

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Bijvoorbeeld elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Daarna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Vergelijk werksters

  In de volgende stap bekijk je de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs per uur, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij enkele schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw inschrijving geaccepteerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om dan thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker is best lastig. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende bemiddelaars die je hierbij helpen. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Voor bedrijven.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Nationalehulpgids.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Eesterga

Vind een professionele schoonmaakster in jouw omgeving!

Regionale schoonmaakbedrijven in Eesterga

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? Hieronder tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Eesterga, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Follega, Oosterzee, Lemmer en Koufurderrige.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in en rondom huis. Bijgaand bekijk je een opsomming met klusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen wassen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen van kleding.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp in de buurt al in te huren vanaf €12,90 per werkuur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een net en fris kantoor bevordert een fijne werksituatie en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal schoonmakers in deze omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Eesterga. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook grote klussen zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,50 en €33,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Prijzen: tussen +/- €21,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,00 tot wel €19,25 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal taken die afgewerkt worden: afstoffen, dweilen, keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen. Verder kan je afspraken maken over verschonen van het beddengoed of de tuin doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Eesterga hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is genoeg tijd voor bijvoorbeeld keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt berekend a.d.h.v. het type woning, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetser ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Zie ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Eesterga?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als opleveringsschoonmaak. De hele woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €300,00 tot €500,00.

Plaats een reactie