Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Follega

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Follega? Steeds meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Follega! Op schoonmakerzoeken.nl lees je nuttige tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarnaast bieden we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook delen we contactgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al in te huren vanaf €13,40 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-follega

Een schoonmaakster in Follega inhuren

Heb je een druk leven en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Follega inhuren is dan een uitstekend idee. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste zien wij steeds meer handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Follega vinden

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invoeren van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp aan de slag gaat. De keuze is vaak elke week, 2 weken of 4 weken. Kies vervolgens het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt filteren op prijs per uur, ervaring en beoordelingsscore.

 4. Dien je aanvraag in

  Kies verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw inschrijving goedgekeurd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt op locatie langs op het gekozen moment. Het is goed om dan thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Tip: loop samen een rondje door de woning en aarzel niet om te vertellen welke dingen wat extra tijd mag kosten. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een goede schoonmaker kan complex zijn. Door middel van het internet kun je terecht op diverse online zoekmachines die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Care.com: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Follega

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de buurt!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Follega

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Follega, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Oosterzee, Echten, Eesterga en Lemmer.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand bekijk je de meest voorkomende taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Bed opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Het wassen van de kleding.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een eigen poetshulp uit de regio al vanaf €13,30 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) bevordert productieve werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere schoonmaakondernemers in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Follega. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, het ledigen van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de meer heavy zaken zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,50 en €31,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Friesland.
 • Prijzen: tussen plus minus €25,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent tussen de €12,90 tot +/- €18,00 voor 1 uur werken. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard taken die de hulp uitvoert: toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen. Indien gewenst kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals opruimen of de was doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Een groot deel van de huishoudens in Follega hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is genoeg tijd voor het hele takenpakket van stofzuigen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is hangt af van de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Follega?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. Het complete huis wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €275,00 tot €625,00.

Plaats een reactie